Mhp’li Gülay, Ay’a Gitti

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Türk Kızılayı Çatalağzı Şubesi Başkanı Nevzat Ay’ı ziyaret...

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Türk Kızılayı Çatalağzı Şubesi Başkanı Nevzat Ay’ı ziyaret etti.

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Kızılay Derneği Çatalağzı Şubesi Başkanı Nevzat Ay’ı ziyaret etti. Ay ve ekibine iade-i ziyarette bulunduğunu belirten Gülay, Kızılay Çatalağzı Şubesi yönetiminin toplumun her alanında başarılı faaliyetler yaptığını ifade etti. Gülay, “Bu makamlar, ‘hayır’ makamlarıdır. Derneğimiz kamu yararına çalışan bir dernek olduğundan toplumsal dayanışma ve yardımlaşma çalışmalarında, Kızılay’ın önemli bir yeri vardır. Bizler Merkez ilçe yönetimi olarak Kızılay Derneği’nin bundan sonraki çalışmaları ve projelerinde yanlarında olacağız, Sizleri başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi. Kızılay Şube Başkanı Nevzat Ay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin projeleri ve çalışmalar hakkında bilgi veren Ay, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Türk Kızılayı Çatalağzı Şubesi olarak gençlik kollarımızı ve kollarımızı kurduk. Ayrıca çok yakında engelliler komisyonlarımızı kurarak, bu yönde de çalışmalar yürüteceğiz. Yardıma muhtaç öğrencilerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Yardıma muhtaç ailelerimiz sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Kan bağışı kampanyası yaparak 69 ünite kan topladık. Alkol ve uyuşturucudan korunma ile ilgili seminer düzenleyerek, halkımızı bilinçlerdik.”

Ay, Gülay ve beraberindekilere ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: