Mhp'li İl Genel Meclisi Üyesi Mhp'li Mehmet Güler'in Acı Günü

2009 yerel seçimlerinde MHP’den Aydın İl Genel Meclisi üyesi seçilen Mehmet Güler, 36 yıllık hayat...

2009 yerel seçimlerinde MHP’den Aydın İl Genel Meclisi üyesi seçilen Mehmet Güler, 36 yıllık hayat arkadaşı eşi Gülin Güler'i son yolculuğuna uğurladı.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çevre ilçe ve belde belediye başkanları, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Nazilli İlçe Başkanı K.Engin Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, İl Genel Meclisi üyeleri, çok sayıda siyasi parti temsilcisi, akrabaları ve çok sayıda seveninin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 7 ay önce yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi gördüğü sırada geçirdiği beyin kanaması sonucu İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altına alınan, son 2 aydır ise beynindeki kan pıhtısı nedeniyle felçli halde tedavisi süren iki çocuk annesi 54 yaşındaki Gülin Güler, geçtiğimiz cumartesi gecesi oğlunun düğününde fenalaşarak kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde hayatını kaybetti. Güler'in cenazesi Nazilli Merkez Koca Caminde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından İsabeyli beldesi aile mezarlığında toprağa verildi.

Acılı ailenin yanında olan çok sayıda seveninin omuzlarında son yolculuğuna uğurlanan eşi Gülin Güler'ison yolculuğuna uğurlayan Mehmet Güler; "36 yıllık hayat arkadaşım oğlunun düğün gününde aramızdan ayrıldı. Sevinç ve acıyı aynı anda yaşadık. Oğlumun en mutlu günü acı günümüz oldu" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: