Mhp’li Kadınlar Zübeyde Hanım’ı Ve Şehit Anneleri Unutmadı

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Anneler Gününde Zübeyde Hanım’ı...

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Anneler Gününde Zübeyde Hanım’ı ve Şehit annelerini unutmadı. Pazar günü Zübeyde Hanım büstüne çiçek bırakan MHP’li kadınlar daha sonra Şehit Aileleri Derneği’nde düzenlenen programa katıldı.

Edirne Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek, çocuklarını yetiştirirken her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerin Müslüman Türk milletinin en büyük değerlerinden olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağlanmanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir. Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır. Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Akılla duygunun, heyecanla sağduyunun, yılgınlıkla azmin arasında yaşanacak çatışma ve ikilemler, öncelikle annelerimizin yol gösterici ve hikmet yüklü nasihatleriyle aşılacaktır. Nitekim ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ kutlu seslenişi bunun en bariz kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, bin bir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyor, çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit analarına da saygı ve sevgilerimi sunuyor, MHP olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha belirtmek istiyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: