Mhp'li Köse: “üzerimize Oyun Oynanıyor”

MHP Aydın İl başkanı Fevzi Köse, AK Parti mitinglerinde yer alan MHP pankartlarıyla ilgili ...

MHP Aydın İl başkanı Fevzi Köse, AK Parti mitinglerinde yer alan MHP pankartlarıyla ilgili olarak, “MHP’nin üzerine oyun oynanıyor” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdonağn’ın hafta sonunda Ankara ve İstanbul’da yaptığı mitinglerde MHP’yi ve Ülkücüleri simgeleyen pankartlar açılmış, MHP lideri Devlet Bahçeli bu duruma tepki göstermişti. MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse konu ile ilgili yaptığı açıklamada, miting alanına AK Partililerin istediği bayrağı sokabileceğine dikkat çekerken, “Sayın Başbakan yaptığı mitinglerde, dile getirdiği söylemlerle hatalı olduğunu gösteriyor. Birleştirici olacağına, sadece kendi insanını kucaklayarak diğerlerini öteliyor. Çok hırçın bir politika izliyor ve ülkeyi iki ayrı kutuptan oluşturmak istiyor. Biz bu davranışlar ve söylemleri kınıyoruz. Gösterilerde yaşanan olaylarda kamu malına ve esnafa zarar verilmesini de kınıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

BAHÇELİ’NİN GELİŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL

Önümüzdeki günlerde Aydın’a gelmesi beklenen MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin tam olarak geleceği tarihin belli olmadığını da sözlerine ekleyen Köse, “Sayın Genel Başkanımız Aydın’ın ilçelerinde MHP’li belediyelerin çeşitli açılışlarına katılacak. Şu an için net bir tarih söylemek olanaksız. Tarih ve Aydın’daki miting konusu önümüzdeki günlerde belli olacak” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: