Mhp’li Köseler, Gazetecilerler Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli Belediye Başkan adayı Mahir Köseler, Salihli basını ile kahvaltıda bir...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli Belediye Başkan adayı Mahir Köseler, Salihli basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

Hotel Lidya Sardes’te gerçekleştirilen toplantıda Köseler, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerden kısa kısa bilgiler verdi. Yaklaşık iki aydır çalışmalarını yürüttüğünü ve bu kapsamda sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, esnaf, işadamları, partili veya partisiz vatandaşlarla biraraya geldiğini ifade eden Köseler, “Bundan böyle bu tür toplantılara daha sık devam edeceğiz. Köy yani yeni yasa kapsamında Salihli’nin mahallerini hazırlanan takvim çerçevesinde gezmeye devam edeceğiz. Belediye başkan adayı olarak halka hizmet odaklı, halkın sorunları ile iç içe, güvenilir, dürüst, yasa ve kuralların hakim olduğu, şeffaf, toplumun her kesimini kucaklayıcı, strateji, proje ve çözüm üretebilen, şimdiye kadar yapılan genel belediyecilik anlayışından farklı bir belediyecilik anlayışında olacağımızı söylemek istiyorum. Öncelikli işimiz, iş hayatına yönelik ve Salihli’ye yatırım konusunda Salihli Ticaret Ve Sanayi Odası ve merkezi yönetim ile birlikte çalışılarak projeler üretilecek ve Salihli yatırım alanı olarak yatırımcıya cazip hale getirilecektir. Böylece hem ticaret hayatı hem de gençlerimizin istihdamı konusunda Salihlimizin önü açılacaktır. Salihli’nin otopark ve trafik sorunu konusu acil çözüm bekleyen konularından birisidir. Salihli halkımız yıllardır eski ve depreme dayanıklı olmayan binalarda yaşamaktadır. İnşallah bu sorununu bilimsel bazda çalışarak çözüp insanımızı daha güvenilir, site içerisinde park yerleri olan yolları genişletilmiş, trafiği rahatlamış bir Salihli'de yaşatmayı hedefliyoruz. Böylece görüntü kirliliği ortadan kalkacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz