MHP'li Kutluata, Tes-İş Sendikası'nı Ziyaret Etti

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Sakarya Şube'sini ziyaret etti.

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Sakarya Şube'sini ziyaret etti.

Kutluata burada yaptığı konuşmada, taşeronlaşmayı eleştirerek, ucuz işçiliğin istihdamda kaliteyi düşürdüğünü, işçinin güvence ve geleceğin olmadığını öne sürerek, partisinin istihdamda kaliteyi sağlayacak çözüm, öneri ve tedbirlerinin de hazır olduğunu söyledi.

Milli sermaye konusuna vurgu yapan Kutluata, "Özelleştirme yapılan alanlarda sermayesini koyan şirket nedense hiçbir şeyi umursamıyor. Çünkü verilen sözler olduğu için o şirketlere kimse söz geçiremiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Enerji alanında Türkiye'nin büyük ihtiyaçları bulunduğunu vurgulayan Kutluata, elektrik yüzünden binlerce vatandaşın mağdur olduğu ve bununla ilgili mecliste bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu da milli sermayenin kalkınmasını arzu ettiklerini belirterek, "Milli sermaye kalkınırsa bizde kalkınırız. Ama öyle büyük sıkıntılarımız var ki, bunların en başında örgütlenme geliyor. Örgütlenmenin önünde çok büyük engeller var" dedi.

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: