MHP'li milletvekili afet bölgesinde

ÇORUM (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, sel felaketinde zarar gören Sungurlu İlçesi'nde incelemelerde bulundu. MHP Çorum Milletvekili Kayrıcı, pazartesi akşamı şiddetli yağmur ve dolu ile birlikte ortaya çıkan fırtınada zarar gören Sungurlu İlçesi'nde incelemelerde bulundu. Kayrıcı'nın Sungurlu'da selden zarar gören bölgelerde yaptığı incelemeler ve ziyaretlerde MHP İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Konuk, Sungurlu İlçe Başkanı Alaattin Akel, İl Sağlık Müdürü Dr. Mümtaz Erdoğan, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Mustafa Türker, Tarım İl Müdür Vekili Mehmet Çerkesli, Yörüklü Belediye Başkanı Ergülü Gökçetin, Kavşut Belediye Başkanı Ahmet Gökçe ve Tuğlu Belediye Başkanı Ömer Altekin de yer aldı.

Reklam
Reklam

Sungurlu girişinde bulunan ve selden zarar gören Kemalli Köprüsü'nde inceleme yapan Vahit Kayrıcı, ilçe merkezlerindeki Yenihayat Camii, Veysel Karani Camii ve Altınoğlu Camii'ne giderek yetkililerden bilgi aldı.

Kayrıcı, sel felaketinde yıldırım çarpması nedeniyle hayatını kaybeden 13 yaşındaki Mehmet Yardımcı isimli çocuğun ailesinin yaşadığı Kışla Köyü'ne de gitti. Mehmet Yardımcı'nın babası Duran Yardımcı'ya başsağlığı dileklerini ileten Kayrıcı, ardından sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Murat Gümüşkabak isimli gencin ailesinin yaşadığı Beşkız Köyü'ne geçti. Beşkız Köyü'nde köylüler tarafından karşılanan Kayrıcı, sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Murat Gümüşkabak isimli gencin babası Mustafa Gümüşkabak'a başsağlığı dileklerini sundu.

Beşkız Köyü ziyaretinin ardından yine selden zarar gören köylerden biri olan Ayağıbüyük Köyü'ne giden Kayrıcı, buraya yaptığı ziyaretin ardından Sungurlu Mavi Ocak Tesisleri'nde teşkilat yöneticileri ile yemek yedikten sonra Sungurlu'dan ayrıldı.

Reklam
Reklam