Mhp’li Tepe Aday Adaylığını Açıkladı

Yaklaşan Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi aday adaylığını Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde açıklayan ilk isim MHP...

Yaklaşan Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi aday adaylığını Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde açıklayan ilk isim MHP İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Ali Tarık Tepe oldu.

2009 yılındaki yerel seçimde MHP’nin Belediye Başkan adayı olan ve seçimlerde en çok oyu alan ikinci isim olan Tepe, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Benim buradaki açıklamalarımın parti yöneticiliği sıfatımla bir ilgisi olmadığını belirtmek isterim.2009 yılı yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak, seçimlerden ikinci çıkmam ve siyaseti devam etmem sebebiyle, yakalaşan yerel seçimlerde tekrar adaylığım ve bu konudaki yapılan yorumlar çeşitli çevrelerce tartışma konusu oldu. Gazipaşalı hemşerilerimin ve partili dava arkadaşlarımda oluşan kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Belediye Başkan adaylığımdan sonra parti yöneticiliği sıfatıyla 2009 yılından buyana hepinizin bildiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyasi çalışmalarıma devam ediyorum.Bundan sonra da partimin bana vereceği her türlü görevi yapmaya hazır olduğumu bildiririm.Bizim bu çalışmalarımız, yönetim kurulu ve bir gurup arkadaşla aralıksız gece gündüz bugüne kadar devam etti.Ben ve dava arkadaşlarım gün oldu işinden aşından eşinden fedakârlık ederek çalıştık.Bizlerin hedefi partimizi ve davamızı Türkiye’de ve Gazipaşa’da iktidara getirerek bu yolla vatandaşlarımıza hizmet etmek.Biz bu güne kadar bu amaçla çalıştık. Ben bu emeğe saygı duyuyorum. Belli çevrelerce de saygı duyulmasını beklerim."

Reklam
Reklam

Tepe, Gazipaşa’ya Milliyetçi Hareket Partisi anlayışını ve Gazipaşa’yı her yönüyle iyi bilen biri olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nden tekrar belediye başkan aday adayı olduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: