MHP'li Topçu: Öğretmenler milli birliğimizin teminatıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, milli birlik ve beraberliğin teminatının öğretmenler olduğunu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, milli birlik ve beraberliğin teminatının öğretmenler olduğunu söyledi.
Öğretmenler Günü nedeniyle Meclis'te MHP Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Zuhal Topçu, Van depreminde hayatını kaybeden 75 öğretmeni andığını ifade etti.
Milli birlik ve beraberliğin teminatının öğretmenler olduğunu söyleyen Topçu, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olmasının, öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlı olduğuna dikkat çekti. Eşit işe eşit ücretle ilgili öğretmenleri de gündeme getireceklerini aktaran Topçu, bununla ilgili teklif vereceklerini kaydetti.
MHP Gaziantep Milletvekili Yalçın da bedelli askerlikle ile ilgili bir soruya, vicdani redde karşı olduklarını ancak bedelli askerliği desteklediklerini bildirdi. Bedelli askerliğin şehit ailelerini rencide etmemesi gerektiğini ifade eden Yalçın, bedelli ile ilgili alternatiflerini ortaya koyacaklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz