Mhp’li Uzunırmak, İmralı Sürecini Sordu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, İmralı süreciyle...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, İmralı süreciyle ilgili gelişmelerle ilgili olarak soru önergesi verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Başbakan Erdoğan’a yönelttiği soru şöyle; “PKK terörü Türk milletinin harimiismetine uzanan bir eldir.

Harimiismetin muhafızı olması, uzanan bu eli kırması gereken 61'inci Türkiye Cumhuriyeti AKP Hükûmeti, silahla uzanan bu ele açıkça ‘Silahı bırak, fazla gürültü çıkarma, yaygara yapma, beni rezil etme, kapının kilidine ben çilingir olayım, istediğini anlaştığımız oranda sana vereyim’ demektedir. Çözümden kasıt bu mudur? Ve bu minvalde Türkiye Büyük Millet Meclisinin çoğunluğuna dikkat çekmek istiyorum. Bugün ve gelecek nesiller arşivlere baktığında ‘Terörü kim bitirmiştir?’ diye sorulsa cevap hangisi olur? Türkiye Cumhuriyeti devleti mi? Recep Tayyip Erdoğan mı? 61'inci Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti mi? Bebek katili Öcalan mı olur? Katilden kahraman yarattığınızı düşünüyor musunuz?” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: