MHP'li Vural, Yasama Yılına Pasta Keserek Veda Etti

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yasama yılı sonu dolayısıyla pasta keserek...

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yasama yılı sonu dolayısıyla pasta keserek basın mensuplarına ikram etti.

Vural, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarına teşekkür etti. 12 Haziran seçimlerinden sonra Meclis'te çalışmalar yaptıklarını belirten Vural, "Bir yılı aşkın süredir beraber çalışıyor olduğumuz, tüm basın mensuplarına teşekkür ederiz. Mücadeleye devam edeceğiz." dedi. Türkiye yönetenleri sorgulamanın demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirten Vural, "Biz olmazsak, siz olmazsanız, demokrasi de olmaz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

BEKİR BOZDAĞ'A: OYNAMAK İSTEMEYEN GELİN 'YERİM DAR' DERMİŞ
Basın mensuplarının adli kontrolle ilgili Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın açıklamalarını hatırlatması üzerine Vural, "'Zaten tutukluluk da hakimin takdiri değil midir? Milletin aklıyla alay etmesinler. 'İlla tutuklayacaksın' diye bir şey mi var? İbret verici şekilde; dün BDP'li milletvekilinin TBMM'de olmasının önünü açanlar, Engin Alan'ın önünün açılmasına el kaldırmadılar. Ne kadar pis, kirli pazarlıklar yapılıyor bir takım mahfillerde. Tutukluluk da adli kontrol de bir denetimdir. Bir milletvekilinin tutuksuz yargılanması konusunda karar verilmesi gerekirken, sanki tutuksuz yargılanmasına karar veremeyecekmiş gibi bir ifadede bulunuyor. Oynamak istemeyen gelin 'yerim dar' dermiş. İşte Bekir Bozdağ öyle." dedi.

MHP Grup Başkanvekili Vural basın toplantısının sonunda, pasta keserek basın mensuplarına ikram etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: