MHP'li Vural'dan BDP Kongresine 'rezalet' Nitelemesi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, BDP Kongresi'ni rezalet olarak niteledi. Vural, yerel seçimlerle ilgili oylamada...

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, BDP Kongresi'ni rezalet olarak niteledi. Vural, yerel seçimlerle ilgili oylamada kendi partilerinin fire vermediğini, sayısal açıdan çok olanda fire verme ihtimalinin daha çok olacağını ifade etti.

Atanamayan öğretmenlerle Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Vural, 160 bin öğretmen açığı bulunduğunu, atanamayan öğretmenlerin valilik oluru ile ücretli atanması yerine bakanlıktan atama beklediklerini kaydetti. Vural, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Oktay Vural, BDP kongresiyle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, kongreyi rezalet olarak niteledi. MHP Grup Başkanvekili Vural, "80 yıl önce Kürtçe 'Atatürk babamızdır' diye türkü yakanların, Kurtuluş Savaşı'nı birlikte yapanların ruhu incinmiştir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yerel seçimlerle ilgili soru üzerine Vural, fire vermediklerini ve sayısal açıdan çok olanda fire verme ihtimalinin daha çok olacağını ifade etti, kendi milletvekillerinin bu yasal düzenleme ile ilgili imzalarının olduğunu kaydetti. Vural, CHP'nin bu seçimlerden kaçmak istediğini ileri sürerek, "Biz er meydanında yapılacak seçimlerden hiçbir zaman kaçmayız. Er meydanı olsun yeter ki." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz