MHP'li Yalçın'dan akil insanlar çıkışı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, akil insanlar komisyonuyla ilgili, "Fikir, İmralı canisinden çıkmıştır. O bakımdan üyelerine İmralı İknacıları demek daha doğru olacaktır" dedi.

MANİSA (ANKA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin Manisa İl Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısında, "Milletin gözünü boyamak üzere de akılları kiralanmış bir takım şöhret tutkunlarıyla medya jurnalcilerinden oluşan sözde "Âkıl Adamlar Komisyonu' kurulmuştur. Bu komisyonun asıl amacı, Türk milletinin benimsemediği İmralı ayrışma sürecine halkı alıştırmak, AKP-PKK pazarlığı sonucunda mutabakata varılan federatif devlet ve eyaletlere bölünmeye kamuoyunu ikna etmektir" dedi. Milletin, onlara "Kimin aklıyla karşıma geldiniz?" diye soracağını belirten Yalçın, "Akil İnsanlar"ın, gittikleri her yerde halkın tepkisiyle karşılaşacaklarını, sorgulamaya uğramaktan kurtulamayacaklarını iddia etti. "Fikir İmralı canisinden çıkmıştır. O bakımdan üyelerine İmralı İknacıları demek daha doğru olacaktır" diyen Yalçın, şunları ekledi:

Reklam
Reklam

"MHP'nin Milli Değerleri Koru ve Yaşat sloganıyla başlattığı mitinglerin ikincisi, 20 Nisan'da Cumartesi günü "Bayrak' temasıyla İzmir'de yapılacaktır. AKP'nin sapkın politikalarına karşı sesimizi yükseltmek için partimizin İzmir'deki Bayrak Mitingi'nde milletimizle buluşarak göstereceğimiz ortak irade, şer cephesine tokat gibi bir cevap olacaktır. İzmir'deki Bayrak Mitingi'nde, Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen mihraklara karşı, bayrak nöbetinin MHP'de olduğu, bu uğurda milletimizin her ferdinin kanlarını ve canlarını feda etmeye hazır bulunduğu, bir kere daha ilan edilecektir. Bütün vatandaşlarımızı, partimizin Bayrak Mitingi'ne davet ediyoruz. AKP iktidarının oluşturduğu baskılara, Başbakan'ın tek adamlık heveslerine ve bölücü mihraklara karşı tek bilek, tek yürek olmaya çağırıyoruz."(ANKA)