MHP'li Yıldız: CHP'ye Kaptırdığımız Manavgat Belediyesi'ni Geri Alacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldız, mahalli seçim tarihine kadar Manavgat'ın...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldız, mahalli seçim tarihine kadar Manavgat'ın 78 köyüne ziyaret yapacaklarını bildirdi. Yıldız, hedeflerinin bir dönem önce CHP'ye kaptırdıkları Manavgat Belediyesi'ni MHP ile yeniden buluşturmak olduğunu söyledi.

Emel Yıldız, yaptığı açıklamada seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti. Yıldız, belirli program dahilinde ev ev, mahalle mahalle, belde belde ve köy köy ziyaretlerde bulunarak halkın sorunlarını yerinde tespit ettiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Seçim tarihine kadar MHP'li hanımlar olarak her aileyi ziyaret etmeyi planladıklarını belirten Yıldız, turizm şehrine kalıcı hizmetler ve sorunlara köklü neşter vurulmasının 2014 mahalli seçimlerinde halkın sandıkta yetkiyi MHP'ye vermesiyle gerçekleşeceğini kaydetti. Yıldız, "Mahalli seçim çalışmalarımızı ev ziyaretleriyle sürdürüyoruz. Genel başkanımız mahalli seçimlere bir yıl kala yurt genelinde çalışma takvimini Manavgat'ta açıkladı. MHP'liler olarak bir dönem önce CHP'ye kaptırdığımız Manavgat Belediyesi'ni almak için gece gündüz çalışacağız. Belediyeyi MHP ile buluşturmaya kararlıyız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: