MHP'nin 10. Olağan Büyük Kurultayı'na Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 4 Kasım'daki 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olan Ahmet Çakar, "4 Kasım 2012 Milliyetçi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 4 Kasım'daki 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olan Ahmet Çakar, "4 Kasım 2012 Milliyetçi Hareket Partisi Kurultayı, hem milliyetçi hareket hem de Türkiye ve Türk milleti için büyük bir fırsat" dedi.

Çakar, MHP Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 4 Kasım'da yapılacak kurultayı bir fırsat olarak nitelendirdi.

"4 Kasım 2012 Milliyetçi Hareket Partisi Kurultayı, hem Milliyetçi Hareket hem de Türkiye ve Türk milleti için büyük bir fırsat" diyen Çakar, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Allah nasip ederse, bu kongremizde yakın geleceğin iktidarı ve güçlü partisi Milliyetçi Hareket Partisi'ni yeniden hayata geçireceğiz. Tabii bu nasıl hayata geçecek- Onurlu, şerefli ülkücü delegelerin iradesiyle harekete geçecek. Hareket, kendini tazelemek, yenilemek ve ruh köklerine dönmek istiyor. Orijinal o ülkücülüğün o muhteşem tanımı ve tarifi içerisinde bir daha kavuşmak istiyor. Ülkücülük her şeyden önce vatanını, milletini, devletini, maneviyatını, milli değerlerini, manevi değerlerini bilmek, yaşamak ve yaşatmaktır. Gerektiğinde bunun uğrunda ölmeyi göze almaktır. Ülkücülük, bu. Bu itibarla işimiz zor değil. Sadece bu kongrede üstün projelerimizle ortaya çıkacağız ve ülkücü delegenin iradesine talip olacağız. Ondan sonrası itibariyle muhteşem bir gönül seferberliği projemiz var."

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: