MHP'nin 10. Olağan Kurultayı'nın Ardından

MHP Edirne İl Başkanı Mehmet Tolga Akalın, "Önümüzdeki dönem Türk milletinin egemenlik haklarının tartışıldığı bir dönemdir" dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Mehmet Tolga Akalın, "Önümüzdeki dönem Türk milletinin egemenlik haklarının tartışıldığı bir dönemdir" dedi.

Akalın, MHP Havsa İlçe Başkanlığı'nda partisinin 10. olağan kurultayına ilişkin düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, gelecek seçim döneminin Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Seçimlere ilişkin mahalle, köy ve sokaktaki vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Akalın, "Önümüzdeki dönem Türk milletinin egemenlik haklarının tartışıldığı bir dönemdir. Biz bu politik dönemde MHP'nin her yerde olacağı, toplumun her kesiminde ve her hücresinde olacağı bir dönemi açıyoruz. Umuyoruz ki Havsa teşkilatımız ve vatandaşlar bu döneme destek verecekler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantıya il ve ilçe teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Muhabir: Gürkan Arda / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: