MHP'nin 11 Il Başkanı, Konya'da

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya'nın da aralarında bulunduğu 11 il başkanı, MHP Konya İl Başkanlığı görevine atanan Tarık Taşçı'yı

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya'nın da aralarında bulunduğu 11 il başkanı, MHP Konya İl Başkanlığı görevine atanan Tarık Taşçı'yı ziyaret etti.

Taşçı, parti binasında, MHP Ankara, Çorum, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kilis, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa ve Yozgat il başkanlarıyla basın toplantısı düzenledi.

Konya'ya en iyi hizmeti yapmak için çalışacaklarını belirten Taşçı, "Bizleri ziyaret eden 11 il başkanımız, moral vermiştir, destek olmuşlardır. İl başkanlarımızdan aldığımız destekle genel merkeze uygun çalışmalar yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ise MHP Genel Merkezi tarafından Konya İl Başkanlığı görevine atanan Tarık Taşçı ve yeni yönetimine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunmak üzere geldiklerini söyledi.

Yeni il başkanı ve yönetiminin, MHP'yi en iyi yerlere taşıyacağını ifade eden Çetinkaya, "Yeni yönetim birlik ve beraberlikle Konya'ya büyük hizmetler yapacaktır" dedi.

Siyasette amaçlarının insanlara hizmet olduğunu vurgulayan Çetinkaya, "Türk milliyetçisi olmakla gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz. Bizim milliyetçilik anlayışımız, Ziya Gökalp'ten Mustafa Kemal Paşa'ya kadar uzanan, ötekileştirici, dışlayıcı değil, birleştirici ve bütünleştirici milliyetçilik anlayışıdır" diye konuştu.

MHP Konya İl Başkanı Hasan Kaya ve yönetimi, 7 Şubat'ta MHP Genel Merkezi'nce görevden alınmıştı.

Muhabir: Abdullah Doğan / Murat Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz