MHP'nin en genç MYK üyesi Aksaray'dan

MHP'nin 10. olağan genel kurul toplantısında Aksaray'dan MYK listesine giren en genç üyesi Turan Yaldır oldu..

Aksaray ülkü ocakları başkanı Ferit Köse'nin yapmış olduğu basın açıklamasında, "4 kasım tarihinde yapılan MHP 10. olağan genel kurul toplantısı,partimizi milliyetçi Türkiyenin aydınlık geleceğine taşıyacak genel başkanını ve kadrosunu tayin etmiştir. Ülkemiz ve Türk coğrafyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yapılan genel kurul her türlü çatışmadan uzak demokratik bir ortamda yapılmış ve bütün siyasi partilere örnek bir seçim olmuştur. Ülkemiz içinde bu denli derin ayrışmaların olduğu bir dönemde birlik ve beraberlik ekseninde toplanan Türk milliyetçileri vazife bilinciyle katılım sağlamış ve geleceğin kadrosunu tayin etmiştir. Bu kongre ile bir kez daha anlaşılmıştır ki Milliyetçi-Ülkücü duruş, Türk milletinin yanında durduğunu haykırmıştır.

Reklam
Reklam

Bütün Türk-İslam dünyasından katılanların onurlandırdığı bu önemli gün de şehrimiz Aksaray için de hayırlı bir gelişme olmuştur.Bu kadro içerisinde Ülkü Ocaklarında bir nefer olarak başlayan ve uzun yıllar başkanlık vazifesinide yürüten Turan Yaldır kardeşimiz MHP Merkez yönetim kurulu (MYK) kadrosuna dahil olmuştur. MHP MYK kadrosuna dahil olan en genç üye Turan Başkanımızın bundan evvel olduğu gibi bundan sonra da hem partimiz hem de memleketimiz için hayırlı çalışmalar yapacağı aşikardır. Kendisini bir kez daha tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.'

Aksaray Ülkü Ocaklarının temel gayesi olan geleceğe hizmet etme bilinci ve eğitim anlayışı bu atama ile hayata geçtiğini göstermiştir.Bundan sonra da bu felsefe ile ülkü davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: