MHP'nin İzmir'deki "Bayrak Mitingi"

İZMİR (A.A) - MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP'nin 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiği "Bayrak Mitingi"nin İzmir tarihinin en

İZMİR (A.A) - MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP'nin 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiği "Bayrak Mitingi"nin İzmir tarihinin en büyük siyasi organizasyonu olduğunu savundu.

Karataş, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen "Bayrak Mitingi"ne desket veren İzmirliler'e teşekkür etti.

Mitingin İzmir'de organize edilmesi nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de teşekkür eden Karataş, "Değerli İzmirliler, sizler Bayrak Mitingi'nde bizlere hırs, güç ve omuz verdiniz. Her biriniz bayrak olup dalgalandınız. Sizler o gün Çanakkale gibi geçilmez, büyük taarruz gibi yenilmez, 9 Eylül gibi zaferin adıydınız. Sizler ortaya koyduğunuz milli hassasiyetle ne kadar övünseniz azdır. Sizler öyle bir hareketi başlattınız ki, artık bölücüler rahat uyuyamayacak ve Türk düşmanları rahat hareket edemeyecektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

-"Mitinge kaç kişi geldi-" tartışması-

Karataş, bir gazetecinin mitinge katılan kişi sayısı üzerinden tartışmalar yaşandığını hatırlatması üzerine, alana gelen kişilerin sayısını vermenin tam olarak mümkün olmadığını ifade etti.

Miting alanında "bir tek kişinin" bulunduğunu, onun da tek vücut olmuş Türk milleti olduğunu belirten Karataş şöyle dedi:

"MHP, herşeyden önce bu mitingi başarıyla gerçekleştirmiştir. Siyasi partilerin İzmir'de yaptıkları mitinglere baktığımızda İzmir tarihinde böyle bir siyasi organizasyon görülmemiştir."

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: