MHRS'de Çalışacak Adaylar Kurayla Belirlendi

EDİRNE (AA) - Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin (MHRS) Edirne'de kurulan çağrı merkezinde çalışacak 200 kişi, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. 

Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin Edirne'de kurulan çağrı merkezinde çalışacak 200 kişi, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. Sağlık Bakanlığı Müşaviri Adil Zembat, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, çağrı merkezinde çalışacak 600 kişiden 200 kişilik ikinci grubun, kurayla belirleneceğini söyledi. Kurada isimleri çıkan adayların çok güzel bir işe adım atacaklarını belirten Zembat, "Kendilerine kişisel gelişimlerini de sağlayabilecekleri bir iş imkanı sunuluyor olacak. Firmanın kurduğu yeri birkaç kez ziyaret ettim, çok da beğendim. Türkiye'deki çağrı merkezi standartlarını da biliyorum. Edirne'ye kazandırılan bu yer, Türkiye standartlarının üzerinde" dedi. Sağlık Bakanlığı Danışmanı Ayhan Demir de Türkiye'de toplam 8 ilde bulunan ve Edirne'de 9'uncusu açılan çağrı merkezine ocak ayında 200 kişinin alındığını hatırlattı. Merkezde isimleri belirlenecek 200 kişinin daha çalışmaya başlayacağını ifade eden Demir "Edirne özellikle istihdamın, yatırımcının sıkıntısının çok çekildiği bir bölge. Çağrı merkezimizde 600 gencimize iş bulma noktasında çok büyük katkı vererek, Edirne'de bu işi başlatan Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu önderliğindeki çalışmanın ikinci aşamasını gerçekleştiriyoruz. Çok sayıda gencimiz burada hem iş bulmuş olacak hem de MHRS'nin Edirne'deki ayağına çok ciddi bir katkı vermiş olacak" diye konuştu. Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Ergün'ün başlattığı kura ile belirlenen çağrı merkezi çalışanları, isimleri okununca duydukları sevinci aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşırken, kurada ismi okunan bazı adaylar kürsüde kura çekerek, iş arkadaşlarının isimlerinin belirlenmesine yardımcı oldu. İsimleri belirlenen 200 çalışanın, alacakları eğitimin ardından merkezde göreve başlayacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: