Miami Heat sonunda galip!

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) yeni sezona üst üste 5 mağlubiyet alarak başlayan Miami Heat, Madison Square Garden'da konuk olduğu New York Knicks'i devirerek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

NBA'de sezon kötü bir başlangıç yapan Miami Heat, deplasmanda New York Knicks'i 75-72 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti. Sakat olan yıldız oyuncusu Dwyane Wade'den yoksun olarak mücadele eden Miami, New York karşısında da mağlubiyete çok yaklaşmasına rağmen Jason Williams ve Udonis Haslem'in sayılarıyla rakibini devirmeyi başardı. Williams karşılaşma boyunca 17 sayı üretirken, Udonis Haslem 16 sayı, 16 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaptı. Miami Heat'in tecrübeli oyuncusu Shaquille O'Neal ise karşılaşmayı 14 sayıyla tamamladı.

Reklam
Reklam

Geceyi kendi evinde aldığı mağlubiyetle kapatan ve bu sezon, 5. maçtaki 3. yenilgisini alan New York'ta ise Eddy Curry 19 sayı ile hem takımının hem de maçın en skorer ismi oldu. Stephon Marbury ve David Lee 14'er sayı ile mücadele ederken, Jamal Crawford ise 13 sayı üretti.