Michael Kors'tan Moda Tavsiyeleri

Lüks ve spor giysi tasarımcısı Michael Kors'tan şıklık tavsiyeleri...

Lüks ve spor giysi tasarımcısı Michael Kors'tan şıklık tavsiyeleri;

Yaşınıza değil vücudunuza uygun giyinin. Bu tamamen kendi imajınıza bağlıdır. 49 yaşında olup bacaklarını seven ve 29 yaşında olup kollarınden nefret eden kadınlar var. Dolayısıyla yaşınızın nasıl giyineceğinizi dikte etmesine izin vermeyin.

Kıyafetlerinizin arkasına saklanmayın. Onlar sizinle aynı şekle sahip olmalı. Kum saati şeklinde bir elbiseyi dümdüz bir vücudunuz varsa giymeyin. Kıvrımlı hatlarınız varsa tercih edin. Vücut tipinizin farkında olun.

Reklam
Reklam

Kalın bir bilezik veya uzun bir eldiven taktığınızda kollarınız daha ince ve uzun görünür. Ama incecik bir bileğiniz varsa bunlara gerek yok.

Ayak bileklerinden nefret eden kadınlar bootie'ler, gladyatör tipi ayakkabılar giyebilir. Yüksek veya dolgu topuklu, bileğinde ince bandı olan modeller bileği ince gösterir.

Jackie Kennedy çok iyi giyinirdi. Basit şekillere, desenlerin sadeliğine ve pembe kıyafetlerinin kaliteli kumaşlarına odaklanın.

Geniş omuzlarınız varsa onları saklamayın. Boyundan bağlamalı üstler veya sırtı sporcu kesimli askılı üstler en iyi seçenektir.

Bir kadın stil sahibi başka bir kadına baktığında farkettiği sıtlıkların uyumudur. Yani payetli bir elbisenin üzerine trençkot giyilebilir. Cazibeli görünmenin yolu stil üzerinde fazla düşünmemekten geçiyor.

Kıyafetleri denerken üç yönlü ayna kullanılmalı. Kişi yandan, önden kıyafetin nasıl durduğunu görmeli.