Mıcır Dökülen Yolda 2 Saatte 4 Kaza Yaşandı: 2 Ölü 11 Yaralı

Bingöl’de mıcır dökülen yolda meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 11 kişi...

Bingöl’de mıcır dökülen yolda meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Aynı saatlerde Genç ilçesinde meydana gelen kazada ise 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; sabah 06–08 saatleri arasında Bingöl-Elazığ karayolu Kuruca köyü mevkiinde yol yapım çalışması sırasında yola dökülen mıcır nedeniyle 4 araç şarampole devrildi. İlk kaza, Selahattin Geçgin’in kullandığı 67 ZZ 995 plakalı aracın yoldaki mıcır nedeniyle kayarak şarampole devrilmesi sonucu gerçekleşti. Kazada, araç içerisinde bulunan Ramazan Geçgin ve Adul Geçgin hayatını kaybederken, sürücü Selahattin Geçgin de yaralandı.

Reklam
Reklam

Aynı yolda meydana gelen ikinci kazada, İran’ın Malatya Konsolosluğu'na ait yabancı plakalı otomobilin sürücüsü Orhan Ayna (39) ve yanında bulunan Hakan Ayna (5), Ahmet Ayna (3) ve Ayşe Ayna (31) yaralandı.

Yoldaki üçüncü kazada 12 AH 192 plakalı otomobil sürücüsü Adil Tayanç (40) ve Abdulkadir Bayrak (42) yaralandı. Son kazada ise 59 PY 049 otomobil sürücüsü Bülent Kaya ve aracın içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. İki saatlik bir sürede aynı alanda yaşanan 4 farklı kazada toplam 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Bingöl’ün Genç ilçesi Yazkonağı köyü mevkiinde gerçekleşen trafik kazasında ise Ahmet Dener (26) hayatını kaybetti, Murat Dener (19) de yaralandı.

Kazalarla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: