Microsoft Office Online güncellendi

Microsoft‘un web tabanlı ofis yazılım paketi Office Web Apps güncellendi ve Office Online adını aldı.

Microsoft‘un Office 2010 kapsaminda sunduğu web tabanlı Office Web Apps, Office Online olarak yeniden adlandırıldı ve güncellendi. Office Online‘ı kullanıcılar için bulması ve paylaşması çok daha kolay bir platform haline getirmek isteyen Microsoft, blogu üzerinden yayınladığı mesajla eski ismin kullanıcılar için kafa karıştırıcı olduğunu ve bu yüzden isim değişikliğine gittiklerini açıkladı.

Office Web Apps isminde yer alan Apps ibaresi yüzünden birçok kullanıcının kafa karışıklığı yaşadığını belirten Microsoft, bazı kullanıcıların bu servisi bir uygulama sandığını ve indirmeye çalıştığını belirtti. Bu kullanıcılara herhangi bir uygulama indirmelerine gerek kalmadığı ve tek ihtiyaçlarının bir web tarayıcısı olduğunu söylediklerinde aldıkları cevaplar Microsoft‘u Office Online ismine yönlendirmiş.

Reklam
Reklam

Microsoft‘un bu servisi Office Online olarak yeniden adlandırmasının ardından gelen en önemli değişiklik ise yenilen başlangıç ekranı. Office Online‘da yer alan bu yeni başlangıç ekranı sayesinde kullanıcılar, çok daha kolay bir şekilde yeni dosyalar ve sunumlar oluşturabilecek.

Oppo Find 7 İki Farklı Versiyonu İle Ortaya Çıktı