Microsoft’un akıllı saat planı şekilleniyor

Bir süredir konuşulan Microsoft’un akıllı saat planları şekillenmeye başladı. İşte 1.5inçlik ekrana sahip cihaz hakkında yeni bilgiler:

Geçtiğimiz günlerde Microsoft’un çeşitli tedarikçiler ile temasa geçip küçük boyutlu ekranlar için nabız yokladığı haberlerine rastlamıştık. Endüstriyel bilgi kaynakları tarafından da doğrulanan bu haberin üstünden çok geçmeden şirketin 1.5inçlik ekranlar sipariş ettiği söylendi.
İddialara göre Microsoft, bileğe takılan yeni bir teknolojik ürün üzerinde çalışıyor. Bir akıllı saatten çok daha fazlasını sağlayacak olan ürün, Microsoft’un birçok teknolojik cihazı ve yazılımı ile senkronize olarak çalışabilecek.
Bu doğrultuda daha önce konuşulan Xbox için nabız ölçen bileklik projesi ile akıllı saat fikrini birleştirilmesi muhtemel. Hali hazırda ürüne dair bir dizi prototip yapılmış durumda ve özellikle Xbox ile Kinect ekipleri bu ürün hakkında çalışıyormuş.
Güçlü kaynaklara dayandırılan iddialara göre cihazın özellikleri arasında 1.5inçlik dokunmatik destekli ekran, çıkarılabilir kol bantları, Surface tabletlerde olduğu gibi manyetik güç yuvası ve iletişim portu yer alıyor.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/109174/evinizi-stadyuma-donusturen-televizyon/)