Midtjylland - Manchester United canlı izlemek isteyenler, işte kanal listesi

Midtjylland - Manchester United canlı izlemek isteyenler için kanalların listesi haberimizde. Devler Ligi'nde hüsrana uğrayan Manchester United, Danimarka temsilcisi karşısında turlamayı hedefliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan 2. Tur maçlarıyla devam ediyor. Bu akşam oynanacak Midtjylland Manchester United canlı izlemek isteyenler için maçı yayınlanayacak kanalların listesi haberimizde! Devler Ligi denilince ilk akla gelen takımlardan Manchester United, beklenmedik bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Van Gaal yönetimindeki Manchester United, evinde Danimarka'nın önemli ekiplerinden Midtjylland'a konuk oluyor. Eşleşmenin ilk ayağında oynanacak maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan hakem Artur Dias yönetecek. Dias'ın yardımcılıklarını ise Rui Tavares ve Paulo Soares yapacak. MCH Arena'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı TSİ 20.00'de başlayacak. Midtjylland Manchester United canlı izlemek isteyenler için maçı yayınlayacak kanallar haberimizin sonunda yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Sir Alex Ferguson sonrasına istediği ritmi bir türlü yakalamayı başaramayan Manchester United, Hollandalı dünyaca ünlü teknik adam Louis van Gaal yönetiminde de beklentilerin uzağında kaldı. Ligde şampiyonluk yarışında geride kalan ve işini zora sokan Kırmızı Şeytanlar, Şampiyonlar Ligi'nden de beklenmedik bir şekilde elendi. Grubu Wolfsburg ve PSV Eindhoven'ın gerisinde 3. tamamlayan İngiliz ekibi yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyor. Kendi kalitesinin yanında zayıf bir rakiple eşleşen Manchester United'ta hedef ilk maçtan turu garantileyecek bir skor çıkartmak. İngilizlerin bu maçta gole en yakın isimleri Wayne Rooney ve Anthony Martial olarak dikkat çekiyor.

Diğer yandan futbolda Danimarka denildiğinde ilk akla gelen kulüp FC Copenhag olsa da, Avrupa'da yoluna devam eden tek takım şu anda Midtjylland. Jess Thorup yönetimindeki Kırmızı-Siyahlı ekip, gruplarda sürpriz yaparak bir üst tura yükselse de şu anda işi çok zor. Gruplarda diğer takımlar bir yana sadece Napoli'den 2 maçta 9 gol yiyen ve yalnızca 1 gol atmayı başaran Midtjylland, kontra ataklarla rakiplerini yıkmaya çalışıyor. Bu zorlu maçta Danimarka temsilcisinin nasıl bir futbol oynayacağı merak ediliyor.

Reklam
Reklam

İki takım arasında zorlu mücadele Türkiye'de hiç bir kanaldan yayınlanmayacak. Midtjylland - Manchester United canlı izlemek isteyenler, karşılaşmayı 6 Eren, Arena Sport 1, beIN Sports kanallarından naklen izlenebilecek.

MİDTJYLLAND - MANCHESTER UNİTED

Saat: 20.00

Yayın: beIN Sports

Stat: MCH Arena

Hakemler: Artur Dias, Rui Tavares, Paulo Soares

Midtjylland: Johan Dahlin, Kristian Bach Bak, Kian Hansen, Nikolay Bodurov, Filip Novak, Tim Sparv, Harmeet Singh, Jakop Poulsen, Pione Sisto, Daniel Royer, Vaclav Kadlec

Teknik Direktör: Jess Thorup

Manchester United: David de Gea, Mateo Darmian, Chris Smalling, Daley Blind, Cameron Bortwick-Jackson, Morgan Schneiderlin, Michael Carrick,
Juan Mata, Jese Lingard, Wayne Rooney, Anthony Martial

Teknik Direktör: Louis van Gaal