Midyat Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Mardin’in Midyat ilçe Belediyesi Kurban Bayramı için alınması gereken önlemleri tamamladı. Belediye Başkan Yardımcısı Metin...

Mardin’in Midyat ilçe Belediyesi Kurban Bayramı için alınması gereken önlemleri tamamladı. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu, "Bayramda kurban kesim alanları hazırlanmış durumda." dedi.
Bayramda aldıkları tedbirler hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu "Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladık. Kesimlerde planlı çalışmalarıyla Midyat örnek bir ilçe olacak ve vatandaşların dini vecibelerini gönül rahatlığıyla yerine getirebilmeleri için belediye mezbaha tesislerindeki çalışmalar hazır durumda." diye konuştu.
Kutlu, "Her açıdan Kurban Bayramı'nda Midyat'ta hijyen ve görüntü kirliliğinin yaşanmaması için vatandaşlarımızdan kurbanlıklarını belediye mezbahanesinde kestirmelerini önemle vurguluyoruz. Ayıca, halkın yoğun olarak bulunacağı, otogar, bayram alışverişi yapılan yerler, kabristanlıklar zabıta ekiplerince denetlenecek ve herhangi bir olumsuzluğa meydana gelmemesi için ekipler görevi başında olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz