Midyat’ta erkek görünümlü bayan dolandırıcı yakalandı

Mardin’in Midyat ilçesinde, Asayiş Büro ekiplerine gelen ihbarla harekete geçen polis, erkek görünümlü bir bayan...

Mardin’in Midyat ilçesinde, Asayiş Büro ekiplerine gelen ihbarla harekete geçen polis, erkek görünümlü bir bayan için başlattığı çalışma sonucu vatandaşları dolandırdığı gerekçesiyle bir kişiyi yakaladı. Şüpheli E.Ç. (35) çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
Araçların yolunu keserek vatandaşları dolandırdığı ileri sürülen erkek görünümlü bir bayanın polise ihbar edilmesi ile harekete geçen polis, başlattığı sıkı takip sonucu E.Ç.'yi şehir merkezinde yakaladı. Emniyetteki sorgusunda farklı suçlardan kaydı bulunan zanlı, Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadenin ardından mahkemeye sevk edildi. Şüpheli şahıs, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz