Midyat’ta haca gidecek adaylar aşı oldu

Mardin’in Midyat ilçesinde, bu yıl hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek 111 hacı...

Mardin’in Midyat ilçesinde, bu yıl hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek 111 hacı adayına aşı yapıldı.

Midyat ve Dargeçit müftülüklerinde hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlara, Hacı Hasan Gündüz Camii'nde Toplum Sağlığı Merkezi sağlık görevlileri tarafından menenjit, grip ve felç aşısı yapıldı. Midyat Müftülüğü görevlilerinden Abdulselam Çakma konuyla ilgili yaptığı açılamada, “Midyat ve Dargeçit müftülüğü adına elimizdeki listeye göre 107 kişi ile beraber 4 Diyanet görevlisi bulunuyor. Midyat kafilesinin gideceği tarih yakında belli olacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Kutsal topraklara yolculuk öncesi yapılan sağlık uygulamalarından memnun kalan hacı adayları da yapılan hazırlığın kendilerini heyecanlandırdığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz