Midyat’ta Karbonmonoksit Zehirlenmesinden, 2 Kişi Öldü

Mardin’in Midyat ilçesinde iki kişi, kaldıkları evde karbonmonoksit zehirlenmesi nedeni ile hayatını kaybetti. Yapılan ilk...

Mardin’in Midyat ilçesinde iki kişi, kaldıkları evde karbonmonoksit zehirlenmesi nedeni ile hayatını kaybetti. Yapılan ilk incelemede, şahısların mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Şenköy beldesi Yeni mahalle Mardin caddesi Numara 122’de yaşayan Şeref Konak (33) ile Hasan Yarar (32) isimli iki iş ortağına iki gündür yakınları ulaşamadı. Bunun üzerine kapıyı kırarak içeri girilmeleri üzerine, Nusaybin ilçesinden Şenköy beldesinde geldikleri ve beraber işlettikleri seramik ve karo dükkânının altında ev olarak kullandıkları bölümde iki kişinin cansız bedenleri ile karşılaşıldı. Şeref Konak ve Hasan Yarar’ın evde ısınma aracı olarak kullandıkları mangaldan zehirlenmiş olma ihtimali üzerine duruluyor. Midyat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, detaylı otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildiler. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili bilgi veren Hıdır Geçer isimli vatandaş, hayatlarını kaybeden şahısların Şenköy’de yaklaşık 4-5 yıldır fayans döşediklerini ve burada kaldıklarını belirterek "Onlardan iki gündür haber alınamıyordu. Akrabaları telefonla arıyorlar cevap alamıyorlar. Nusaybin’den akrabaları gelip camı kırdılar. Onları içerde ölmüş olarak gördüler” dedi.

Hayatını kaybeden iki iş ortağının evli oldukları Şeref Konak’ın 3, Hasan Yarar’ın 9 çocuğu olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz