Midyat'ta Küçük Sanayi Sitesi Hizmete Girecek

Midyat ilçesinde 138 bin metrekare alan üzerinde toplu işyeri yapı kooperatifi tarafından yaptırılan Küçük Sanayi Sitesi 3 ay içinde hizmete

Midyat ilçesinde 138 bin metrekare alan üzerinde toplu işyeri yapı kooperatifi tarafından yaptırılan Küçük Sanayi Sitesi 3 ay içinde hizmete girecek.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, yaptığı açıklamada, sitenin 3 ay içerisinde tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü, ilçe merkezinde görüntü kirliliğine yol açan işyerlerinin yeni iş yerlerine taşınmasıyla ilçenin daha modern bir hal alacağını söyledi.

Sanayi sitesinde işyerleri bulunan vatandaşların yeni işyerinin sıva ve su tesisatı gibi çalışmalarını bitirmelerini isteyen Nasıroğlu, "Çünkü sanayi sitesi faaliyete girmesiyle yeni işyerlerine taşınmayan ve taşınmaları için yazılı tebligat gönderdiğimiz esnafın işyerlerini kapatacağız. Şehir merkezinde bulunan oto tamircileri, oto yıkamacıları, kaynakçı, marangoz gibi işyerleri sahiplerinin tamamı siteye taşınacak" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Selahattin Erol / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: