Midyat'ta Kutlu Doğum coşkusu yaşandı

Mardin’in Midyat ilçesinde Eğitim Bir-Sen temsilciliği ile Midyat Aktif Öğretmenler Derneği (MİAD) Kutlu Doğum programı...

Mardin’in Midyat ilçesinde Eğitim Bir-Sen temsilciliği ile Midyat Aktif Öğretmenler Derneği (MİAD) Kutlu Doğum programı düzenledi. Programa Ömerli Müftüsü Muhammed Çiçek konuşmacı olarak katıldı.

Azizi Önen Lisesi konferans salonunda yapılan programda, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, daire amirleri, Eğitim Bir-Sen temsilcisi Abdulkadir Altay, MİAD Başkanı Hasan Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Ömerli İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek, "Hz. Muhammed (SAV)’in bizden biri gibi yaşaması, bizim gibi yemesi içmesi, bizim gibi çarşı pazarda dolaşması, acıkması, yorulması, ama bizden gibi biri gibi olmak ile beraber, yüce Allah’ın insanlığa uygun gördüğü o rahmet çizgisini hayatına uygulaması ve bize öğretmesidir. Onun için kalbinizin en güzel yerinde peygambere ayırın. Zaten kalbin en güzel yerine peygamber girmediği sürece biz iman etmiş olamayız." dedi.

Reklam
Reklam

Program, ilköğretim öğrencileri tarafından şiir, ilahi dinletisi, semazen gösterisi, Hacivat-Karagöz oyunu ile devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda duygulu anlar da yaşandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: