Midyat’ta Okuma Salonu Öğrencileri Kermes Düzenledi

Mardin’in Midyat ilçesinde, Midyat ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MİKAD) okuma salonu öğrencileri tarafından...

Mardin’in Midyat ilçesinde, Midyat ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MİKAD) okuma salonu öğrencileri tarafından kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelirle kurbanlık alınıp muhtaç öğrencilere dağıtılacak.

Midyat Belediyesi yanında düzenlenen kermesin açılışını Kaymakam Oğuzhan Bingöl’ün eşi Ayşegül Bingöl gerçekleştirdi. Yardımlaşma ve dayanışma adına önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Bingöl, emeği geçenleri tebrik etti.

Vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden dernek gönüllüsü Zeynep Babayiğit, öğrenciler ve velilerin desteği ile yapılan kermesten elde edilen gelirle kurbanlık alınıp, yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: