Midyat'ta Okuma Salonu Öğrencilerinden Bahar Şenliği

Mardin'in Midyat ilçesinde Midyat ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (MİKAD), Midyat Aktif Öğretmenler Derneği...

Mardin'in Midyat ilçesinde Midyat ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (MİKAD), Midyat Aktif Öğretmenler Derneği (MİAD) ve MİSADER dernekleri tarafından sürdürülen, 'Çiçekler solmasın, umuda yolculuk ve gençlerle el ele' projeleri kapsamında eğitim gören öğrenciler bahar şenliğinde buluşturdu.

İlçe Kapalı Spor Salonu'nda şenlik kapsamında düzenlenen satranç ve tenis müsabakalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Şenlikte bir konuşma yapan MİSADER Derneği Başkanı Yusuf Yenigün, geleceğin teminatı olan çocukların her alanda başarılı olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yenigün, "Çocuklarımızın gözlerindeki parlaklığı gördükçe geleceğinin en büyük yatırımcılarını görüyorum. Ülkesinin birliğine ve bütünlüğüne inanan çocuklarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Satranç ve tenis müsabakalarında öğrenciler hünerlerini sergiledi. Müsabaka sonunda masa tenisi erkelerde İsmail Yalçın Altındağ, bayanlarda Merve Örenç birinci oldu. Satranç müsabakalarında ise erkeklerde Abdülkerim Deniz, bayanlarda da Aygül Tolan birinciliği elde etti. Bahar şenliğine SODES yetkilileri Ahmet Tekin, Burhan Köse, Midyat ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Adam, Midyat Aktif Öğretmenler Derneği Başkanı Hasan Çelik, okuma salonu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: