Midyat'ta Turistler Için Enformasyon Ofisi Açılıyor

Midyat'ta turistler için Enformasyon Ofisi'nin açılacağı bildirildi.

Midyat'ta turistler için Enformasyon Ofisi'nin açılacağı bildirildi.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu AA Muhabirine yaptığı açıklamada, turistler için Enformasyon Ofisi açılması için çalışma başlattıklarını ifade ederek u konudaki eksiğin giderileceğini belirtti.

Nasıroğlu şöyle konuştu:

"Midyat gibi turizm kenti olan bir yerde Enformasyon Ofisi'nin olmaması bir turizm ayıbıdır. Belediye olarak her yıl kendi imkanlarımız çerçevesinde EMITT Fuarı'na katılıyoruz. 2013 yılının Midyat için yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olacağını bekliyoruz. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Şimdi ilk iş olarak turistlerin yoğun olarak gezdikleri eski çarşıda, tarihi binanın restorasyonu ile işe başladık. Işıklar Mahallesi eski tarihi çarşıda faaliyete geçecek olan Turizm Ofisi'nde, yöresel tanıtım malzemeleri, gümüş telkari, rehber, ören yerlerinin fotoğrafları, cami, kilise, manastırlar hakkında tarihi bilgi, belge ve envanterler bulunacak."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selahattin Erol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: