Midye çöplüğünde temizlik

Kadifekale İmariye Mahallesi sakinleri kötü koku yayan ve görüntü kirliliğine yol açan midye çöplüğünden Konak...

Kadifekale İmariye Mahallesi sakinleri kötü koku yayan ve görüntü kirliliğine yol açan midye çöplüğünden Konak Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle kurtuldu.
İmariye Mahallesi sakinleri, sokaklarına dökülen ve 15 gündür sahipsiz bekleyen çuvallar dolusu midyelerden kurtulmak için Konak Belediyesi’ne başvurdu. Konak Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlükleri ekiplerinin ortak çalışmasıyla çuvallar kamyona yüklendi. Ekiplerin aynı gün içerisinde gelip temizledikleri alandan bir kamyon dolusu küflenmiş midye çıktı.
İmariye Mahallesi sakinleri, “Mahallemizde hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de kötü koku yayıyordu. Buralara satamadıkları midyeleri getirip atan midyecileri uyarmaktan sıkıldık. 15 gündür burada duran midyeler sağlığımızı tehdit etmeye başladı. Belediye ekiplerimiz sorunumuzu çözdü. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz