Mikro Kredi Diyarbakır Bölge Müdürü Taş’tan Vali Akbıyık’a ziyaret

Diyarbakır Mikro Kredi Bölge Müdürü Fatih Mehmet Taş ve beraberindekiler, Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, Bölge Müdürü Taş’tan Hakkari’de yapılan ve yapılması planlanan hizmetler ve yardımlarla ilgili bilgi aldı.Ziyarette Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, İl Ticaret Müdürü Salih Çiftçi, Kızılay Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt ve Saha Sorumlusu Burcu Orakçı da hazır bulundu.

Diyarbakır Mikro Kredi Bölge Müdürü Fatih Mehmet Taş ve beraberindekiler, Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, Bölge Müdürü Taş’tan Hakkari’de yapılan ve yapılması planlanan hizmetler ve yardımlarla ilgili bilgi aldı.
Ziyarette Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, İl Ticaret Müdürü Salih Çiftçi, Kızılay Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt ve Saha Sorumlusu Burcu Orakçı da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz