Milan Robinho yerine Ljajic'i düşünüyor

Robinho'nun menajeri iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncusunun Santos'a dönebileceğini belirtmişti.

Milan'ın CEO'su eğer Robinho takımdan ayrılırsa yerini doluracak oyuncular bulabileceklerini söyledi.

AC Milan'ın CEO'su Adriano Galliani, Robinho'nun gitmesi halinde Fiorentina'lı forvet Adem Ljajic'in de dahil olduğu bir çok adaylarının olduğunu belirtti.

2010 yılında Milan'a transfer olan Robinho aynı sezon Santos'da kiralık oynamıştı. Ve geçtiğimiz günlerde de çıkan haberler de Brezilyalı oyuncunun tekrar ülkesine dönebileceği yönündeydi.

Galliani verdiği demeçte; "Eğer Robinho giderse onun yerini alacak birçok aday var. Bunlardan biri de Ljajic. O Fiorentina'nın oyuncusu ve satılmak istendiğine de emin değilim. Onun takım için çok iyi bir oyuncu olduğuna eminiz. Eğer biri giderse ya da biri ile anlaşılmazda başka biri gelir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Transfer piyasanın yakında kapanacağını bildiğini belirtten CEO; "Bu konu hakkındaki tartışmalarımız sürüyor. Ama karar vermek için bir haftamız var. Brezilya'nın transfer sezonu 15 Temmuz'da sona eriyor." sözlerini ekledi.

Globo Esporte'ye açıklamalarda bulunan Santos başkanı Odilio Rodriguez'de Robinho'nun transferi hakkında; "Bu transfer hala çok zor. Transfer için olan ücreti iyi analiz etmemiz gerekiyor. Ama hala düşünüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Milan, Brezilya'lı oyuncu için istediği fiyatı 10 milyon avrodan 8 milyon avroya düşürdü. Ancak henüz bir anlaşma yok.