Milan Ronaldo'yu istiyor

Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, İtalyan ekibi AC Milan'ın, Brezilyalı golcüleri Ronaldo'yu transfer etmek için kulüple temasa geçtiğini söyledi.

AC Milan'ın transfer listesinde bulunan Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Ronaldo için İtalyan ekibi Milan girişimlere başladı. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, Milan'ın girişimlerde bulunduğunu doğrulayarak, "Ronaldo'nun Real Madrid'de oynayacağına inanıyorum. Ronaldo bizim için çok önemli bir futbolcudur. Onu her kulüp transfer etmek ister çünkü Ronaldo, şu anda dünyanın en iyi forvet oyuncularından birisi. Milan da Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek için bizimle temasa geçti. Ben, onlarla konuştum. Ve Milan'a kararı Ronaldo'nun vereceğini söyledim. Ancak, Ronaldo, Real Madrid'de oynamak istiyor. Bunu bana kendisi söyledi" dedi.

Reklam
Reklam

Ramon Calderon, Ronaldo'nun yeni sezon öncesi yapılan transferlerden dolayı mutlu olduğunu da savunarak, "Ronaldo, yeni kurulan takımı için çok heyecanlı. Ruud van Nistelrooy'la hücuma büyük katkı sağlayacaklar. Ronaldo'nun Real Madrid'de kalacağına eminim" diye konuştu.