Milas Ak Parti’de En Fazla Üye Yapana Altın

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Eylül ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısında en fazla üye yapan...

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Eylül ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısında en fazla üye yapan mahalle temsilcisi altınla ödüllendirildi.

Bülent Demir başkanlığında göreve geldiklerinde 4 bin 500 civarında üyesi bulunan AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’nın yen yönetimi bu sayıyı 10 bin’in üzerine taşıdı. Özellikle son 2 ayda bin 500’ü aşan kayıtlara ulaşan ilçe yönetimi en fazla üye yapan mahalle temsilcisini altın ile ödüllendirdi.

İlçe Danışma Kurulu toplantısında üye kayıtlarını değerlendiren AK Parti Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, mevsimin yaz olmasına rağmen, son iki ayda bin 500’ü aşkın üye kaydının yapıldığına dikkat çekerek; “4 bin 500 civarında teslim aldığımız üye sayımız, 10 bini aşmıştır. İnsanlar akın akın gelip, üstelik hiçbir karşılık beklemeden, ya da herhangi bir şart öne sürmeden kayıt oluyorlar. Bu, çalışmalarımızda bizi daha umutlandırıyor, geleceğe daha da güvenle bakmamızı sağlıyor. Bildiğiniz gibi yerel seçimlerin öne alınması durumu söz konusu. AK Parti Milas İlçe Teşkilatı olarak bugünden seçime hazırız. Tüm kademelerimizle hazırız. Belde teşkilatlarımız, köy ve mahalle temsilcilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla hazırız. Hazırız ve Milaslıları AK Partili yönetim anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız. Kararlıyız çünkü kendimize ve bize karşılıksız destek veren Milaslı hemşerilerimize güveniyoruz. Başarı hepimizin olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Demir konuşmasının ardından en fazla üye kaydı yapan Beçin ve Ören Belde Başkanlarıyla, ilçe merkezinde en fazla üye kaydı yapan Burgaz Mahallesi Temsilcisi Hüseyin Kurt’u kürsüye davet etti. Beçin Belde Başkanı Soner Korkmaz ve Ören Belde Başkanı Kazım Yıldırım’a teşekkür eden İlçe Başkanı Demir, en fazla üye yapan Burgaz Mahalle Temsilcisi Hüseyin Kurt’a, bir adet çeyrek altın t-hediye etti.

Demir, bundan sonraki toplantılarda bu tür küçük hediyelerin, en fazla üye yapan ilk üç isme verileceğini ve teşkilat olarak bu çalışmaları onura edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada; Milas’a bağlı AK Parti Beçin Belde Teşkilatı ise, Muğla genelindeki tüm beldeler arasında en fazla üye yapan 3’ncü belde olma başarısını yakaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: