Milas Devlet Hastanesi'nde Başhekim Değişikliği

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Uzm. Dr. Esin Nebioğlu'nun asaleten atandığı belirtildi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Uzm. Dr. Esin Nebioğlu'nun asaleten atandığı belirtildi.

Bilindiği gibi, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi başhekimliği görevinde vekaleten bulunan Opr. Dr. Ziyanur Başer, bir süre önce yapılan yeni atamasında eski adıyla Muğla Devlet, yeni adıyla Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne görevlendirilmişti.

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başhekim vekilliği görevinden ayrılarak, yeni görevine geçiş yapması istenen 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekim vekili Opr. Dr. Ziyanur Başer bu süreçte 10 günlük rapor alarak görevinden ayrılmadı. Başer'in raporlu olduğu süreçte, başhekim vekilliği görevini Dr. Zerrin Atçı yaptı. İzin süreci nedeniyle devam eden ihaleler ve imza-onay için bekleyen hastalar zorluk yaşadı. 10 günlük sağlık raporu alan Opr. Dr. Ziyanur Başer'in rapor süresi sonunda ayrılarak, başhekimlik görevini devretmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Kars Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden 2009 yılında Milas'a başhekim olarak atanan Nebioğlu, 1 yıllık görev süresinin ardından Yatağan Devlet Hastanesi'ne aynı görevde atanmıştı. Yaklaşık 2 yıl boyunca Yatağan'da hizmet veren Nebioğlu, ilçede başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirdi.

Nebioğlu, Milas Devlet Hastanesi'nde 1980'li yıllarda başhekim olarak görev yapan Dahiliye Uzmanı Dr. Halise Birlik'in ardından ikinci bayan yönetici olma özelliği taşıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: