Milas Halk Eğitimi Merkezi Öğrencileri Sbs’ye Hazırlıyor

Milas Halk Eğitimi Merkezi, açtığı Seviye Belirleme Sınavlarına Hazırlık Kursu’yla bin 43 öğrenciyi SBS’ye hazırlıyor.Milas...

Milas Halk Eğitimi Merkezi, açtığı Seviye Belirleme Sınavlarına Hazırlık Kursu’yla bin 43 öğrenciyi SBS’ye hazırlıyor.

Milas Halk Eğitimi Merkezi, ortaokullarla yaptığı işbirliğiyle açtığı Seviye Belirleme Sınavlarına Hazırlık Kursu’yla öğrencileri sınava hazırlamaya devam ediyor.

SBS’ye hazırlanan öğrencilere Kazıklı, Koru Yüksel Çağlar, Kafaca, Bafa, Ovakışlacık, Ören ve Yeniköy Tek Ortaokulları’nda hafta içi normal ders saatinden sonra eğitim veriliyor.

Milas Halk Eğitimi Merkezi ve okullar arasında yapılan işbirliği kapsamında açılan 35 kursta; Fen ve Teknoloji, Matematik, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Türkçe branşlarında bin 43 öğrenciye ders veriliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: