Milas Merkez ilkokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturacak

Milas Merkez ilkokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturacak

Milas Merkez İlkokulu Öğrenciler, Pazar günü Ağaç Fidanlarını doğayla buluşturacaklar

Muğla ili, Milas ilçesinde Ağaç Dikme Projesi kapsamında, Milas Merkez İlkokulu 1/A sınıfı, Görme Engelliler Özel Eğitim sınıfı, 3/C sınıfı, 4/B sınıfı ve 4/D sınıflarının ortaklaşa yapacakları “Doğaya Teşekkür ve Ağaç Dikme Projesi” kapsamında Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur KAZAKOĞLU’nu ziyaret ettiler.

Sınıf öğretmenleri eşliğinde, Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu’nu makamında ziyaret eden öğrenciler, Milas Orman İşletmesi Müdürü Tayfur Kazakoğlu’ndan oluşturulacak “Doğaya Teşekkür Yürüyüşü ve Ağaç Dikme Projesi' konusunda destek istediler.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu şunları söyledi. “Amacımız “yüzyıl sonrasını düşünen, doğaya sahip çıkan, doğaya saygı duyan bireyler yetiştirmek ve çalışan, üreten kişiler oluşturmaktır. Öğrencilerimizin bu istekleri bizleri çok mutlu etmiştir. Pazar günü ortaklaşacak yapacağımız çalışma sonucunda ağaç fidanları toprakla buluşacaktır. Şimdiden yapılacak olan etkinliğimize katılacak olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Projenin organizasyonunu yapan Milas Merkez İlkokulu öğretmenlerinden Filiz Kağan, Zuhal Çelik, Halise Pala, Nebiha Vurmaz ve Hasan Pala ise, “Dünya’nın birçok yerinde oluşan ve özellikle büyük şehirlerin, gelişmiş ülkelerin büyük derdi olan hava kirliliğinin %60-70’lerini ormanların temizlediğini belirterek “TÜKETTİĞİMİZ KADAR ÜRETİYORUZ” sloganı ışığında “YÜZYIL SONRASINI KURTARMAK İÇİN HAYDİ MİLASLILAR PAZAR GÜNÜ BEYPİNARINDA YAPILACAK OLAN ETKİNLİĞİMİZE BEKLİYORUZ” dediler.

Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu’na ve çalışanlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eder öğretmenler “02.03.2014 Pazar günü Beypınarı Korucuk köyü civarında yapılacak olan ‘Ağaç Dikme Projesi’ne katılmak isteyenlerin Milas Merkez İlkokulu önünden saat 10.00’da hareket edilecektir. Tüm halkımızı, öğrencilerimizi, velilerimizi etkinliğimize bekliyoruz, dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: