MİLAS, TDP, bu sefer minikleri sevindirdi

Muğla ili, Milas ilçesinde Hayırsever Dr.Mete Ersoy tarafından yaptırılan Havva Ersoy Anaokulunun açılışı yapılan törenle gerçekleştirildi.

Muğla ili, Milas ilçesinde Hayırsever Dr. Mete Ersoy tarafından yaptırılan Hava Ersoy Anaokulunun açılışında, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri tarafından minik öğrencilere çeşitli boyama kitapları ve hediyeler dağıtıldı.

Muğla ili, Milas ilçesinde Hayırsever Dr.Mete Ersoy tarafından yaptırılan Havva Ersoy Anaokulunun açılışı yapılan törenle gerçekleştirildi.

Milas ilçesinde 9 derslik olarak eğitim-öğretim yılına başlayan anakolu 210 öğrenci kapasiteli olarak hizmet verecek.

Reklam
Reklam

Açılışın ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri tarafından minik öğrencilere çeşitli boyama kitapları ve hediyeler dağıtıldı. TDP’nin yapmış olduğu çalışma, açılışa katılan protokol ve vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

Aynı zamanda, çocuklarla sohbet eden Toplum Destekli Polisler kendi görev alanları ile ilgili minik öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladılar.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, bu ve benzer toplum destekli faaliyetlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: