Milas Toki’de Birinci Etap Tamamlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapımına geçtiğimiz yıl Mart ayında başlanan TOKİ 300 Konutluk Yoksul Evler Projesi...

Muğla’nın Milas ilçesinde yapımına geçtiğimiz yıl Mart ayında başlanan TOKİ 300 Konutluk Yoksul Evler Projesi bitme aşamasına geldi.

TOKİ resmi internet sitesinde tamamlanan ve devam eden uygulamalar kategorisinde yüzde 93’ü tamamlandığı belirtildi. Müteahhit firmanın az sayıda eleman bıraktığı konutların ilk tesliminin gerçekleştiği öğrenildi.

Milas'ta yapımına geçtiğimiz yıl Mart ayında başlanan TOKİ 300 konutluk yoksul evler projesi bitme aşamasına geldi.

Yüzde 93’ü tamamlanan konutların ilk teslimatı gerçekleşirken, başvuru için henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Reklam
Reklam

TOKİ tarafından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi altında geçtiğimiz yıl Ocak ayında ihale edilen ve Mart ayında inşaatı başlayan 300 konutlu Milas Yoksul evleri büyük oranda tamamlandı. TOKİ'nin normal şartlarda yüzde 70'i tamamlanması ile satışa başladığı konutlarda yüzde 93’ü aşan çalışmaya rağmen satış ile ilgili hiçbir gelişme yok. Çalışmalarını büyük oranda tamamlayan firma bina içi çalışmaları bitirerek peyzaj ve çevre düzenlemesine başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: