Milaslı Dünya Şampiyonuna Ödül

Güreşte dünya şampiyonu Milaslı Hasan Berk Kılıç, Belediye Başkanı Tokat’ı ziyaretinde 2016 olimpiyatlarında şampiyonluk hedefini...

Güreşte dünya şampiyonu Milaslı Hasan Berk Kılıç, Belediye Başkanı Tokat’ı ziyaretinde 2016 olimpiyatlarında şampiyonluk hedefini yineledi.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonasında Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi güreşçilerinden 85 kg’da Dünya Şampiyonu olan Hasan Berk Kılıç Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Milas Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Antrenörü Bünyamin Emik, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Yücel Bedel ve Spor İşleri Müdürü Vural Duran katıldı.

Reklam
Reklam

Türkiye’ye altın madalya kazandıran Kılıç Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan Yıldızlar Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonasında karşılaştığı tüm rakiplerini puan vermeden yenen Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Güreşçisi Hasan Berk Kılıç’ı tebrik eden Belediye Başkanı Muhammet Tokat: “Uluslararası bir müsabakada bir Dünya Şampiyonasında hak ettiği şekilde temsil ettiği ve ülkemize bu şampiyonluğu kazandırdığı için ve ayrıca tabi ki Milas’ta yetişen bir değer olması itibariyle bizim evladımız olması itibariyle bize bu onuru, gururu yaşattığı için kardeşimize yürekten teşekkür ediyorum, kendisini kutluyorum. İlçemizde bu tür başarıların ortaya çıkmasında gerçekten büyük emekleri olan başta Bünyamin hocamız olmak üzere tüm hocalarımıza ve İlçe Spor Müdürümüz olmak üzere tüm spor teşkilatına tebriklerimi ve şükranlarımı iletiyorum.

Tokat, milli güreşçi Kılıç’a cumhuriyet altını, antrenörü Emik’e de çeyrek altın hediye etti.

Duygularını anlatan başarılı güreşçi Kılıç, “Ben öncelikle hocalarıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Ülkemi ve ilçemizi temsil ettiğim için çok mutluyum. Hedefim, 2016’da Rio de Janeiro’da düzenlenecek olimpiyatlarda da şampiyonluk” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: