Milaslı gazetecilerden saygı duruşu

Milaslı gazetecilerden saygı duruşu

Manisa’nın Soma ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen patlama sonrası şu ana kadar 282 işçinin hayatını kaybetmesi nedeni ile ilgili olarak, Muğla ili, Milas ilçesinde görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri Atatürk Anıtını önünde hayatını kaybeden madenciler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Muğla ili, Milas ilçesinde görev yapan yerel ve basın organlarının temsilcileri bugün saat 11.00 de Atatürk Heykeli önünde bir basın açıklaması yaptılar ve Soma’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşunda bulundular.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu öncesinde bir açıklama yapan Muğla Gazeteciler Temsilcisi Coşkun Efendioğlu şunları söyledi: “13 Mayıs 2014 Salı günü Soma ilçesinde meydana gelen patlama sonucu ne yazık ki şu ana kadar son verilere göre 282 madencimiz hayatını kaybetmiş bulunmaktadır. Bu üzücü olay sonucu hepimizin yüreğine ve Türk halkının yüreğine ateş düşmüştür. Milaslı yerel ve ulusal basın temsilcileri olarak, patlama sonucu hayatını kaybeden madencilerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimiz için hepinizi 1. dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum”.

Saygı duruşuna yerel ve ulusal basının temsilcileri, Coşkun Efendioğlu, Kemal Kaşkar, Melih Kaşkar, Ayşe Kaşkar, Oktay Çayırlı, Mutlu Hazer, Ferdi Aşıcı, Ümit Keskin, Kemal Sürgün, Volkan Yıldız, Sercan Ergin, Radyo Gözlem, Aktüel Gazetesi temsilcileri ve Milas Kaymakamlığı basın sorumlusu Abdullah Kavaklı katıldı.

Saygı duruşunun ardından gazeteciler görevlerinin başına döndüler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: