Milaslı Kursiyerlerden Dönem Sonu Etkinlikleri

Milas Belediyesi tarafından yeteneklerini geliştirmek isteyenler için Haziran ayında açılan karikatür, gitar ve keman kurslarında...

Milas Belediyesi tarafından yeteneklerini geliştirmek isteyenler için Haziran ayında açılan karikatür, gitar ve keman kurslarında dönem sonu etkinlikleri yarın gerçekleşecek.

28 Eylül Cuma günü saat 15.30 da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda Milas Belediyesi Turhan Selçuk Karikatürlü Ev’de karikatür eğitim alan 15 yetenekli elin çizdiği karikatürler beğeniye sunulacak. Yine aynı gün 28 Eylül Cuma saat 20.30 da Milas Belediyesi Müzik Atölyesi kapsamında eğitim gören gitar ve keman kursiyerlerinin dönem sonu dinletisi yapılacak. Dönem sonu müzik dinletisi Milas Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek.

Reklam
Reklam

Okulların Haziran Ayı’nda tatile girmesiyle başlayan atölye çalışmaları Milas Belediyesi Turhan Selçuk Karikatürlü Ev’de Haziran- Eylül ayları arası devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: