Milaslı Ormancılardan Kan Bağışı Duyarlılığı

Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz yıl Van depremi sonrası yaptığı protokolle başlattığı kan...

Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz yıl Van depremi sonrası yaptığı protokolle başlattığı kan bağışı kampanyasına bu yıl da Kızılay için kan verdiler.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Kızılay arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol gereği Milas Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen kan bağış kampanyasına ilgi fazla olunca müdürlük bu yıl da Kızılay için kan bağışında bulundu. Milas Orman İşletme Müdürlüğü Senai Atilla Lokali'nde gerçekleşen kan bağış kampanyasına 52 personel katıldı. Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağışı Merkezi ekiplerinin kurduğu kan toplama ünitesinde sıraya giren işçi ve memurlar kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Kan bağış kampanyası hakkında basına bilgi veren Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, "Geçtiğimiz yıl müdürlüğümüz ile Kızılay arasında imzalanan protokol gereği böyle bir bağış kampanyasının uygulamasını Milas'ta gerçekleştirmiş ve oldukça başarılı bir sayıya ulaşmıştık. Yoğun ilgi gösteren personelimize bu yıl da duyurusunu yaptığımız bağış kampanyasına gerekli ilgiyi göstermeleri öncelikle bizleri mutlu etmiştir. Kızılay aracılığı ile toplanılan kanların ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. İnşallah kan bağışı yaralılarımıza şifa verir ve onlara yararlı olur. Biz de bundan mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: