Milaslı Yaşlılar Piknikte Eğlendi

Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonluğunda yardıma muhtaç olan yaşlılar için piknik düzenlendi.

Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonluğunda yardıma muhtaç olan yaşlılar için piknik düzenlendi.

Kaymakkavağı Mesire Alanı'nda yaşlılar için düzenlenen pikniğe yaklaşık 200 kişi katıldı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Milas Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Öner, Milas Belediye Meclis Üyesi Seyfi Sağlıcak, Belediye Meclis Üyesi Şakir Özdemir ve tüm mahalle muhtarlarının da katıldığı piknikte eğlence dolu anlar yaşandı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere pikniğe katılanlar yöresel müzik eşliğinde eğlendi. Başkan Tokat'la sohbet eden konuklar, istek ve önerilerini iletirken, piknik etkinliğinden ve bu gibi etkinlikleri düzenleyerek kendilerine verdikleri önemi göstermiş olduğu için Başkan Tokat'a teşekkür etti. Etkinliğin gerçekleştiği yer olan Kaymakkavağı Mesire Alanı'na gidiş ve dönüş için belediye tarafından ulaşım sağlandı. Yaşlılar piknikte gönüllerince eğlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: